torstai 24. tammikuuta 2013

Tuuppailua 24.1.2013

Tänää meni taas tosi hyvin, alotettii ensin karsinoitten siivouksella, siivottii Mellen karsina ja Mellen varsan(2tai3.v) karsina. Lakastii lattiaa ja yms. Elli meni hakee Melle ja mä vein kakkakärryt pois. Hoidettii Melle siin ja mentii kentälle, laitoin ne saappaanvarret jalkaa ja oli muuten tosi hyvät! Ja se Mellen omistaja lähti ekaa kertaa sillä aikaa ku me ratsastettii et saatii sitte tehä kaikki hommat sitte. Juotettii Melle ja venyteltii ja puunattii oikee kunnolla! :D
 
Tunti: Alotin ihan normeil alkukäynneil taino ehk vähän pitemmil ku oli aika kylmä, rupesin siin sitte jonku ajan pääst ravailee ja harjotusravissa täytyy taas kyl hioo aika paljon mut kevyt meni ihan ok piti ottaa raippa sinne kyytii et meni semmosta reipasta ravii eikä sellai löntystelyä. Laukka se taas nous yhtä innokkaasti ku ennenki, mut kyl se sen sitte hiljentiki jos halus :D Aika siin lopussa mul ois ollu aika paljon aikaa ennen vaihtoo ratsastaa mut mun selkää rupes taas ihan sairaasti sattuu ni mun oli pakko lopettaa ku ei ees voinnu ravaa ja käynnissäki istuminen teki pahaa. Talutin Mellee siin sitte kierroksen ku Elli laitto kamppeet päälle.
 
En saannu tänää enkä saa huomennakaa videoo, ku tehtii Ellinkaa iltatalli video mut pitäs viel editoida mut lauantain varmaa sitte ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen vain asialliset kommentit!