lauantai 9. helmikuuta 2013

Kehitys video!

Eli tein tämmössen kehitys videon musta ja Mellestä. Ois tosi kiva jos jaksaisitte kertoo mulle mitä oon parantanu ja mitä mun pitäis viel parantaa. Harjoitusravissa on vielä kyllä käsien heilunta kovan työn alla, mutta eiköhän sekin jossain vaihees saaha pois. pahoittelen uudempien matskujen tummuutta! Eiku vaa sitte kattoo video :)
 

4 kommenttia:

 1. Miksi et ratsasta ponia peräänantoon? Ei ainakaan mun silmään ole kehitystä tapahtunut :D Kannattaisikohan alkaa vaatia ponilta enemmän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poni on todella vaikea ratsastaa perään antoon. Ponin omistaja on melkein ainoa joka sen siihen saa. Poninkanssa tarvitsee kunnon teräsvatsalihakset ja todella tarkat avut, todella vaikea siis. Ainahan sitä yritän...ehkä joskus onnistun! Kiitos kommentistasi :)

   Poista
  2. Kunnon taivuttelut ja oikeat pohjeavut erilaisten tehtävien avulla saavat hevosen rennoksi. Kannattaa kokeilla! Ponista tulee kivempi ratsastaa jos kulkee omalla moottorilla, rentona ja avuilla. Olehyvä, kuvat ovat aika yksitoikkoisia, ottakaa kuvia monista eri kulmista ? :)

   Poista
  3. Pitääpi kokeilla! :) Kiitos vinkeistäsi!

   Poista

Julkaisen vain asialliset kommentit!