perjantai 5. huhtikuuta 2013

Satulalla & Ilman 5.4.2013

Tänää oli tarkotus mennä ilman satulaa mut Mellellä oli niin paljon energiaa et laitettii satula aluks ku veti tarhassa kunnon pukki laukkaa ku oltii hakee sisää. M oli tosi levoton ku sen varsa jäi tarhaa, mut rauhottu ku siihen tuli toinen hevonen jolla M,n omistaja ratsasti. Laitettii M kuntoo ja mentii kentälle. Kenttä oli sulani ihan sairaasti mut oli tooosi märkä ku siit sivuilta sulaa nyt se lumi. Alotin menee ihan pitkin ohjin käyntii ja M oli sitteki aika laisakan olonen mut en ottanu laukkaa satulalla ravailin vaa ja menin käyntii, tänää keskityin oikee kunnolla siihen muotoo mut en oikeestaa onnistunu mut kuvista näkee et hyvin se lähtee liikkelle ainakii et jos jossain vaihees onnistuisin. Menin viel Ellin jälkee ilman satulaa kävi se M,n omistajaki siin seläs ku M ei oikee tahtonu nostaa laukkaa vasempaa kierroksee. Menin takas ja M läks vetää ihan kunnol sitä laukkaa yhestä kulmasta jossa sitä pitiki sitä ennen aika paljon pidättää. Saatii M,n kanssa kehuja meijän laukannostosta joka onnistu munki mielestä hyvin :) Ne meksikolaiset oli liian isoi :(
toinen meni ihan kiitolaukkaa...(tiedän istunta on mitä on xd)6 kommenttia:

 1. Nyt näyttää et pyydät ponii tekee edes jtn, kivoja noi kuvat hyvin se tosta lähtee alkuun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tänään panostinkin paljon enemmän, Kiitos :)

   Poista
 2. Mun mielestä alatte kehittyy nyt vielä enemmän, hiljalleen hyvä tulee :)!

  VastaaPoista
 3. Tekstiä olisi mukavampi lukea, jos et joka kerta sanoisi ponia M:nä, vaan välillä sanoisit Melle, poni, ratsu tms. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, aattelin vaa kokeilla ja hyvä et ilmasit mielipiteen ni on mukavanpi sitte lukijoitten lukee ku on mieleistä :)

   Poista

Julkaisen vain asialliset kommentit!