maanantai 3. kesäkuuta 2013

kentän pöllyttelyä...

Edelleen siis samaa linjaa, ilman satulaa ja gruisailua kentällä, tosin tänää mentii paljon rauhallisemmin ku viimeks ku oli niin kuuma. Mulla oli taas Vesseli mukana ja tosin siis kukaan ei ollut kuvaamassa joten tälläkertaa ei tuuu ratsi kuvia. Mentii toooosi pitkät alku lämpät ja Melle meinas jo hermostuu kärpäsii ja paarmoihin ku ei tahtonu kävellä vaa potki kokoajan ilmaa.
Ens kerral ois tarkotus lähtee käppäilee yhen lämppärinkaa maastoo ni saatas Mellenkaa jotain muuta katteltavaa ku vaa kentän aidat ja pöllyävä hiekka kenttä :)
 ens kerrallakaa ei sitte tuu mitää kuvia ratsastuksesta ellen puhelimella jtn näpsi... :)

2 kommenttia:

 1. Törmäsin sun blogiin facebookin kautta, kun selailin tota hevosbloggaajat ryhmää. Ihania kuvia ja söpö banneri! Postaukset sais olla pidempiä, nyt aika lyhyitä ja sen vuoksi ehkä vähän tylsiä.

  Pyytelit jossain aiemmassa postauksessa ratsastusvideosta kommentteja, ja sanon nyt tähän näin pari silmään pistävää juttua.

  Pidä tasanen tuntuma, sörkit tossa aika reilusti sisäohjalla. Jos haluaa välttämättä jotain tehdä, niin taivuta (sillon käsi vie päätä sivulle, ei taakse!). Jos haluaa hepan peräänantoon niin siihen tarvitaan voimakas takaosa, ja sisäpohkeella ratsastetaan kohti ulko-ohjaa. Muista myös pitää ulko-ohja tuntumalla, välillä on hyvä taivuttaa hetkeksi ulos ja sen jälkeen takaisin sisään - pitää sisääntaivutuksessa ihan saman tuntuman, mikä oli ulko-ohjassa kun taivutti ulos. Peräänanto ja muoto tulee itsestään hyvän ratsastuksen seurauksena. Missään nimessä toi sun ratsastus ei kuitenkaan mitään huonoa ollut, pikkujuttuja korjailet vaan! Istunta näytti tosi siistiltä ja muuten ratsastit nätisti (:

  Ponityttö seikkailee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihan älyttömästi ohjeista ja mahavasta kommentistasi!! :)
   itse pidän aika paljon lyhyistä postauksista, mut voisinha toki koittaa kirjottaa vähän tarkemmin ja hiukan pidemmin :)

   Poista

Julkaisen vain asialliset kommentit!