keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Aivan kun tän kaiken tekis sokkona 23.10.2013

Heipsun ! Tänää oli ihan kamala päivä ku sato vettä ja oli jo kamalan pimeetä ja vielä kaiken kukkuraksi tallilta oli mennyt sähköt, kaiketi joku puu kaadunnu sähkölinjojen päälle...Tänää laitoin Mellelle satulan eikä se ollu siit oikeestaa moksiskaa paisti se laitto, Melle on jo ehtiny luulemaa et satula on jo historiaa. Vyön kanssa oli ihan kamala ähertäminen ku Mellen oma oli aivan liian lyhyt ja tää mikä tänää laitettii nii oli vähän liian pitkä. Alku lenkki meni Mellenkaa maastossa ihan kivasti, mut se kyttäili ihan kamalasti taakse, niinku se aina tekee nykyää tai siis tehny aina paitsi ei mulla. Melle sais sit kesken ravipätkän jonku turbon ja sit läks, meni hetki et sain sen pysähtyy, ku se meinas rupee laukkaa ja en haluu et se rasittuu yhtää liikaa !
 kuvat viime talvelta


7 kommenttia:

 1. Aivan tajuttoman ihana vuokrahevonen sulla.. Ja kun sillä tota ikää jo on niin voin vain kuvitella kuinka viisas hän on :P Blogin ulkoasukin on tosi hieno, voi olla että jään seurailemaan, luen vähän muita postauksiakin nyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melle on aivan ihana ja ikä ei näy missää, paitsi onnettomuudessa josta ollaankin kuntouduttu oikein hyvin. Kiitos paljon ja tervetuloa muiden 102 lukijan joukkoon :)

   Poista
 2. Moi:) Hienoulkoasu!;)
  Mutta, mite sä oot saanu ton bannerissa olevan pyöreen kuvan taakse noi kuviot?
  Kiitos jo etukätee jos vastaat<3

  VastaaPoista

Julkaisen vain asialliset kommentit!