sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Kukaa ei sano tätä ponia enää vanhaks !

Heippa ! En ookkaa nyt päivitelly vähää aikaa tosin syynä on ollut nyt kahden viikon tauko koska olin koko viimeviikon kipee ja sitä edelleiselle viikolle oli just sil päiväl menoi ku ois ollu tallikerta. Oon myös viikolla yrittäny niin sanotustu vältellä tallille menoa koska kentällä en tykkää yhtään mennä enää Mellellä sen onnettomuuden jälkeen, on jäänny niin sanottu kenttäpelko...sitäkään en saa mitenkään pois koska en käy missään muualla kuin Mellellä ratsastamassa.
 
Mutta tänää menin siis jo aikasin tallille ja siivoilin siin pihattoa, Mellen omistaja tuli ja autto ottaa Mellen sieltä tarhasta koska Tarakin on siellä. Laitoin Mellen kuntoo ja juteltii siinä samalla et pitää ruveta ottaa vähän rennosti kun sitä ikää on jo kohta se 25.v ja se takapäänki pettely vielä siihen päälle. Ja sovittii että mennään Mellen mukaan eikä enää vaadita mitään oikeastaan kun että mennään nätisti ja näin perusjuttuja mutta mitään muoto juttuja näitä ei enää.
 
Lähin sitte maastoo ja alku oli jo heti pellolla yhtä tappelua...Melle on siis saannut pikkasen virtaa tauon aikana...Me mentiin siksakkia ympäri peltoa ja peltojen välissä menevää tietä...kamalat tilsat kerty kavioihin ja mikää ei menny hyvin. Sain sitte loppujenlopuks Mellen kulkemaan rauhassa ja otettiin vähän ravia käveltiin yks suora ja sit Melle sai jonkun päähänpistoksen ja lähti laukkaamaa...en antanu lupaa ja sit se hyppi vaa paikallaa ja veti kyntölaukkaa eteepäin...siinä vaiheessa meinas jo mennä pinna...mentii sitte kyntölaukkaa koko loppu pelto ja loppu kotisuoralla sain Mellen rauhottumaan ja kävelemään. Sain kaikki kamat Mellen päältä pihassa ja sanoin, että ''kukaa ei sano tätä ponia enää vanhaks!'' ja selitin kaiken mitä tapahtu. Naurettii siin sitte kuinka me luultii et mä lähen vaa vähän käppäilee Mellenkaa...Melle oli siis ihan erimieltä, mutta parempi näinpäin kuin maahan kaatuilua ja ontumisisa :*
 
Toivottavasti kaikki jakso lukee tän koska oli paljon infoa tän hetkiseen !
 Kuvailin sitte vaa varsoja koska Melle ei ollut kovin kuvauksellinen tänään :'D


1 kommentti:

  1. http://tallipaivat.blogspot.fi/2014/01/haaste-tavoitteet-2014-ja-muuta.html Sinut on haastettu :) Tosi kiva postaus ja kivoja kuvia :)

    VastaaPoista

Julkaisen vain asialliset kommentit!