sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Reipas ja riemukas maasto !

Lähettiin Kaisan kanssa 12 linkulla kohti tallia, käveltii sitte pysäkiltä n.puolee välii matkaa ja sit saatiikin kyyti Kaisan äidiltä tallille. Hain Erkin siinä matkalla tarhasta ja Kaisa räpsi siinä sitte kuvia samalla. Laitoin Erkin kuntoon ja oottelin et Kaisakin saa Repan valmiiksi. Me lähettii sitte maastoo, ja oli kyllä hauska maasto ! Aluks mentiin semmoista rämeikköä, että ponit saisivat nostella jalkojaan kunnolla. Maa oli ehkä jopa vähän liian vauhdikas, mutta ei se haittaa. Erkki veti kauheita pukkisarjoja, mutta minä kun olen niin mahtava Tarzan niin pysyin kyydissä hyvin. Erkki innostui laukasta ihan kamalasti ja piti sitten vähän rauhotella, jotta pysyttäisiin ravissa. Maa siellä oli aika kovaa, mutta aina kun oli lunta kunnolla esim. reunassa niin siinä sitten pystyttiin menemään ihan kunnolla. Erkki jäi sinään kuivattelemaan pörheää turkkiaan !

 nää tilanne kuvat on ihan parhaita ! :'Dd
 
Kaikki kuvat:
                                                    © Kaisa.V


2 kommenttia:

  1. Sait uuden lukijan, kiva blogi! Melle vaikuttaa turbo mummolta :) Mullakin on samanikäinen ponivaari joka on vielä tosin reipas ikäisekseen. Käy kurkkaamassa jos kiinnostaa www.hennaponyrider.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, tervetuloa joukkoon ! No sehän se onkin ! :D On ihanaa kun on noita vanhoja poneja jotka on tosi energisiä ! :3 juu kurkkaan ihmeessä !

      Poista

Julkaisen vain asialliset kommentit!