torstai 27. helmikuuta 2014

Melle and Erill day

Nyt onkin tullut kahden viikon ei niin odotettu tauko ratsastuksesta, mutta tänään käytiin Kaisan kanssa Mellen luona josta sitten huristeltiin mopolla suoraan Erkin luokse. Kerron molemmista ratsastuksista nyt erikseen jottei tulisi tekstiä ihan yhtä soittoa !
 
MELLE
Lähdettiin Kaisan kanssa mopolla meiltä vähän ennen yhtä huristelemaan Mellen luokse. Siivosin siinä sitten pihaton ja lisäsin uutta purua. Otettiin Melle pois pihatosta sisälle ja Kaisa auttoi vähän sitten harjailemaan ja varustamaan jotta päästäisiin reippaasti pellolle. Melle oli aluksi tosi laiska ja ei oikein jaksanut nostella kavioitaan. Kun päästiin pelto suoralle niin johan vauhtia rupesi löytymään. Melle lähti viemään muo ihan 100-0 viimeisellä laukka pätkällä. Piti tulla alas jotta poni olis suostunu seisomaan paikallaan. Hitusen siis kuumeni, mutta olihan tässä ollut taukoakin !
kolmelle viimesimmälle kuvalle tapahtui jotakin ;O ^^
ERILL
Oltiin tallilla joskus vähän ennen puolta neljää. Haettiin Erkki tarhasta ja Kaisa lähti hakemaan sitten repaa siksi aikaa jalan kylmäykseen kun hoidin Erkin kuntoon. Laitoin Erkille suojat ja suitset ja sain lainata Kaisalta ratsastusvyötä jonka takia muksahdinkin tänään alas. Erkki vähän pelleili pellolla, mutta muutaman pätkän se osasi kulkea ihan nätisti. Kierrettiin ''uusi'' lenkki, jonka jälkee oli suunnitelmissa mennä vielä kentälle mutta menen sunnuntaina sitten jos ei tule mitään esteitä tallille pääsyn kanssa. Lähdin sitten ottamaan muutaman kuvan kun Kaisa ratsasti Vihtorin pellolla ja sit lopuks viel hiitti lenkin. Oli aika rankka päivä, lähdettiin yhden aikaa liikenteeseen ja kotona oltiin siinä joskus puoli kahdeksan-kahdeksan maissa !
en ymmärrä mitä osalle kuvista kävi...toivotaan että sunnuntaina kuvat tulisivat ihan normaaleina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen vain asialliset kommentit!