tiistai 10. kesäkuuta 2014

Hikitreeniä

SUNNNUNTAI: Käytiin Kaisan kanssa reilu kolmentunnin maastolla. Ratsastettiin miun kaverin luokse ja sitten takaisin. Reissu meni ihan täydellisesti meidän osaltamme, mutta Repa vähän alkoi kiukutella lopuksi. Pestiin hepat ja lähettiin matkakeitaan kautta kotia !

TIISTAI: Lähdettiin Ellin kanssa tallille joskus puoli 12 maissa, vaikka oli tarkoitus lähteä 11 aikaan. Mentiin heti ensimmäisenä laittamaan esteet kentälle jonka jälkeen Erkki tarhasta ja varusteet niskaan. Aloitin lämmittelyn aika reippaasti, mutta pitkästi. Aloitin hyppäämällä ensin punaista ristikkoa ja sitten sinistä. Hyppäsin molempia ''ratana'' jonka jälkeen korotettiin sininen ristikko pystyksi. Erkki hyppäsi tänään todella hyvin lukuunottamatta muutamaa kieltoa pystylle, jotka tulivat ihan syystäkin. Käytiin lopuksi kävelemässä kunnon maasto loppukäynneiksi. Pesin ponin ja heitin ulos.
yritettiin myös venyttää hiukan askelta, ja ihan mukavasti venyi...
 laukkasin myös vähän pitkin ohjin :)
 Erkki ei ollut tänään oikein taipuvalla tuulella, paitsi laukassa muutaman kerran meni todella upeasti, josta ei nyt olekkaan sitten ollenkaan kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen vain asialliset kommentit!