maanantai 19. marraskuuta 2012

Estepäivä

Moikka! Nyt tuleeki taas jo tekstii koska päästiikin jo tänään tallille, aluks oli tarkotus mennä tistaina mut päästii siis jo aikasemmin. Mentii tallille sellai hyvissä aijoin ja kello oli jtn varttiivaille neljä. Mentii siivoo pihattokoppi, mut siel ei ollu melkee mitää ni päästii helpommalla, putsattii Mellen harjat ja mentii laittaa esteet kentälle. Harjailtii Melleä siin sellai alle puoltuntii ja sitte laitettii kaikki varusteet päälle eli, satula ja lampaankarva romaani viel välii, suitset ja etusuojat (:
 
Menin aluks ihan sairaan pitkät alukukäynnit ja Melle oli heti tosi reipas. Ravissa yritin istua kunnolla penkkiin ja onnistuin ainakin omastamielestäni hyvin, oon huomannu et oon kehittymy Mellenkanssa jo kuukaudessa aika paljon. Rupesin sitte lämmittelee ravipuomeilla, ja piti vähän aluks siirrellä niitä ku ei ollukkaa oikee hyvät. Laukka nous taas niin innokkaasti ku olla ja voi, en menny melkee ollenkaa laukassa puomei, mut vähän. Alotin pienellä ristikolla et pääsen taas siihen hyppyyn mukaan ja eihän sitä nyt heti voi kovin kurkeesta alottaakkaan. Ruvettii sitte nostaa pystyks ja pysty sitte nous korkeimmillee varmaa sen 40cm ellei vähän yliki, mutta Melle meni tosi hyvin oon siihen ihan sairaan tyytyväinen. Vaihettii sitte Ellinkaa ja silläki meni tosi kivasti.
 
tässä viel pinei kooste mun pompuista:
 
 
 

2 kommenttia:

 1. Moi, kiva blogi sulla :)
  Onks tää Melle kuinka osaava? Meneekö väistöt, avot ja sulut tai kulkeeko helposti peräänannossa? Hienon näköinen poni nimittäin on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, ulkoasu tulee muuttumaan kyllä kunhan saan bannerin yhdeltä tyypiltä ja Melle on aika vanha konkari ainakin esteillä koska ollut aika monesti radalla :) En itse ole kokeillut noita avoija sulkuja koska en oikein vielä osaa antaa niitä apuja mutta omistajallaan menee ne ihan tostavaan, ja Melle on :3

   Poista

Julkaisen vain asialliset kommentit!