maanantai 5. marraskuuta 2012

Tuuppailua kentällä

Moikka! Tänää siis tuuppailtii ja poni meni ihan hyvin lukuunottamatta niitä kauheta ohjalle paino osioita :d No oon ihan tyytyväinen ja oli tarkotus tulla tallipostaus mutta taidan jättää editoinnin väliin koska materiaalit niin synkkiä ettei tule mitään... :'( pieni kooste saattaa tulla huomenna.
 
Alotin ihan normilla alkuverkalla, mut ei tarvinnu kävellä paljoo ku Kaisa menti tänää ensin. Sitte rupesin ravailee aluks poni meni toooosi upeesti mut sitte laukan jälkee ku ravailin nii paino vaa ohjalle eikä oikee kuunnellu muo...no sain sitte sen kuuntelee ku annoin sen mennä ihan pitkin ohjin vaa ravia kunnolla. Laukkaakin menin pitkinohjin, et se sai vähän energiaa purettuu kunnon vauhilla ja rennommalla laukalla ku kokoajan pää ylhäällä. Sain ponin just sellai rennosk mut piti ruveta tekee loppu verkaa...nii se jäiki sitte siihen, no ei voi mitää ens kerralla parempi yritys ;)
 
Kuvia ei tullu koska ei ollu järkkärii mukan ja ei ois ees saannu kuvii ku oli niin pimeetä ja salamalla tulee niin elottomia, taino riippuu asetuksesta...:(

2 kommenttia:

  1. mikä kamera sulla on..? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Videoita ottaessa mulla on Canon legria FSjoks xd
      ja kuvissa Canon eos 500d kai :D

      Poista

Julkaisen vain asialliset kommentit!