keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Lippu korkeelle ja täältä tullaan ! 25.9.2013

Heipsun ! Nyt on todellakin ilouutisia ! Sain viestin Mellen omistajalta että vois jo ottaa kävelytystä selästä käsin, no menin sitte tänää tallille ja totta se oli hyppäsin Mellen kyytiin, toisaalta aika stressaantuneena, koska oli jäänny tosi painavasti mieleen se mitä tapahtui. No siinä sitte aloin taivuttelemaa ja melle kulki jopa muodossa ! tosin ei aina, mutta välillä sain sen taipumaan. Suurena osana on muotoon se, että Mellen omistajan hyvä ystävä on käynyt jo minua enne muutaman kerran Mellen selässä ja taivutellut, mutta takapää on aina välillä pettänyt. Nyt takapää ei pettänyt ollenkaan ja Mellen omistaja kävi vähän näyttämässä mulle mallia miten saan sen kunnolla väistämään ja sen jälkee se rupeski sitte vähän paremmin luistamaan kun osasin olla tomerana !
 
osaatteko kuvitella kuinka onnellinen olen...ilman todella tärkeää ystävääni en olisi voinut ajatella kaiken kääntyvän näin !
 
 kokoajan veteli päätä ja joku kutitti kummasti jalkaa, tuore ruohoki tuntu maistuvan kummasti...
 ei se sit ihan kokoajan jaksanu keskittyä
 ei ehkä ihan näin paljoo ois tarttennu :'D


6 kommenttia:

 1. Jeeee, kiva kuulla ! Sanoinhan että kyllä se siitä pikku hiljaa paranee ;3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii :3 ois Vaa heti pitäny uskoa suo, vaikka ei oo vielä tietoa et jääkö käynti polleks vai päästäskö joskus vielä vähän päästelemää :)

   Poista
 2. Kiva blogi

  http://siirijarella.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Julkaisen vain asialliset kommentit!