sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Spurttailevat ponit

Lähdettiin Kaisan kanssa tallille kymmenen linkulla ja oltiin perillä yhdentoista maissa. Kaisa haki ja laittoi Repan kuntoon kun sillä saa taas n.2kk saikun jälkeen ratsastaa, mutta käyntiä. Lähdettiin kentälle ja otettiin muutamat kuvat. Repa heitteli kamalasti pukkeja mutta ne ei tuntuneet olevan kivusta.
Haettiin yhdessä Erkki, kun se on kuulemma nyt pelännyt sähkölankaa. Tänään se ei pelännyt ollenkaan vaan käveli ihan reippaasti tarhasta ulos. Laitoin suitset, suojat ja harjasin hiukan, kun Erkki on nyt klipattu niin ei ole paljoa mitä harjailla. Lähdettiin kentälle ja otettiin muutama kuva ja sitten takaisin talliin ja satula selkään.
Kaisa laittoi Vihtorin kuntoon kun hääräsin sen satulan kanssa, tosin odottelin jonkun verran Kaisaa. Kaisa laittoi Vihtorille kärryt perään ulkona ja minä nousin Erkin kyytiin. Meijän maasto meni tosi kivasti ja laukattiin aika palkon kun mentiin Vihtorin perässä. Erkki oli ihan onnessaan ja veteli muutaman ilopukinkin. Mentii pellon kautta kotiin ja hetken taivuttelin kentällä kun Kaisa jäi Vihtorin kanssa kävelemään hetkeksi pellolle. Harjailin Erkkiä siinä ja kuivattelin hiukan, heitin takin niskaan ja poni ulos ! ♡
 Ensikerralla jos kenttä on vielä paremmassa kunnossa niin ajattelin tuuppailla koko tunnin, kun nyt olen vain päästellyt molempien ponien (Erkin & Mellen) kanssa maastossa menemään. Kun lumet taas jälleen päättävät sulaa ja kenttä muuttuu kuivaksi ja hyväksi ratsastaa niin ruvetaan varmaankin kokoamaan hiukan esteitä kentälle ja hypitään niitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Julkaisen vain asialliset kommentit!