tiistai 22. huhtikuuta 2014

Maastossa kesäisissä tunnelmissa #2

Menin tallille kun Janina oli saannut siivottua Maggien karsinan. Haettiin heposet ja laitettiin ne kuntoon. Mentiin aika rauhallinen maasto, mutta sitten taas reipas elikkä aikalailla siitä väliltä. Aikalailla maaston alkupuolella jouduin ruveta säätämään jalustimia lyhyemmiksi kun oli kamalan hankala keventää maastossa ja yms. Kun sain jalustimet kondikseen niin johan alkoi sujua ja loppu maasto menikin erittäin mukavasti. Oli tarkoitus mennä Saaran kanssa estetunnille torstaina, mutta menenkin maastoon taas Janinan ja Maggien kanssa. Saas nähdä käydääkö ollenkaan kentällä.
Erkki oli tänään ihan yltäpäältä hiestä, ja eikun poni pesuun ! :)


puhelin kuvia... -.- ^^

5 kommenttia:

 1. Kiva postaus :) Ja edellisessä postauksessa oli ihania kuvia :) Haluaisitko tehdä blogiini bannerin (kaverini ja minun blogi)? Teet niin hienoja bannereita!
  http://hebbailuja.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ! No pistä mulle sähköpostia, niin katson minkä naiset kuvat hyvälaatuiset ja yms. Huonoista ja sumeista ei ole kiva tehdä. Voit pistää useita kuvia niin saan valita mieleisiäni. Muista myös laittaa ohjeistus malli banneripajassa. Teen kun ehdin :)

   Poista
  2. Kiitos paljon! :) Pistin sähköpostia :) Jaa laitan ohjeet.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa ! Tervetuloa muiden joukkoon!! :)

   Poista

Julkaisen vain asialliset kommentit!